Yeni Diyarbakırspordan isim değişikliği başvurusu

Yeni Diyarbakırspordan isim değişikliği başvurusu


DİYARBAKIR (A.A) - Spor Toto 3. Lige yükselen Yeni Diyarbakırspor, kulübün adını Diyarbakırspor Futbol Kulübü olarak değiştirmek için Dernekler İl Müdürlüğüne başvuru yaptığı bildirildi.
     Kulüp Başkanvekili Mehmethan Akan yaptığı açıklamada, 18 Nisan 2013 günü yaptıkları olağanüstü genel kurulda Yeni Diyarbakırsporun kulübün adını Diyarbakırspor Futbol Kulübü olarak değiştirmek ve şirketleşmek için karar aldıklarını ve bunu uygulamaya geçirmek için Dernekler İl Müdürlüğüne başvuru yaptıklarını söyledi.
     Dernekler İl Müdürlüğü kararı onaylamasının ardından kulübün yeni isminin Diyarbakırspor Futbol Kulübü olacağını kaydeden Akan, şöyle konuştu:
     "Daha sonra Dernekler İl Müdürlüğünün isim değişikliğine ilişkin onayını Türkiye Futbol Federasyonuna göndereceğiz. Bunun yanı sıra kurumsallaşma ile ilgili çalışmalar da yürütüyoruz. Kulübü, anonim şirket yapacağız.
     Yeşil kırmızılı kulübün yeni logosunda tarihi surlarının motifi yer alacak. Yeni logomuz halkın gönlünde taht kuran Diyarbakırsporu simgeliyor. Diyarbakırspor sevgisinin halkımızdaki yeri bir başkadır. Bunları logoda bütünleştirdik. Yeni sezondaki hedefimiz 2. Lige çıkmaktır. Kenti havaya sokmak için pankart ve afişler hazırladık. Bunları kentin en işlek noktalara asacağız. Tesisle ilgili proje hazırladık. Türkiye liglerinin borcu olmayan ender kulüpleri arasındayız. Diyarbakırdaki sporseverleri yeni kulüplerine sahip çıkmaya davet ediyorum."
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Yeni Diyarbakırspordan isim değişikliği başvurusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER