Yeni Diyarbakırspor Teknik Direktör Özşan ile

Yeni Diyarbakırspor Teknik Direktör Özşan ile anlaştı


DİYARBAKIR (A.A) - Spor Toto 3. Lige yükselme başarısı gösteren Yeni Diyarbakırsporda teknik direktörlük görevine Mesut Şeref Özşan getirildi.
     Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı yaptığı açıklamada, bir süre önce teknik direktör Faruk Türkün görevinden ayrılmasının ardından yaptıkları görüşmeler sonucunda teknik direktör Mesut Şeref Özşan ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.
     Hedeflerinin 2. lige yükselmek olduğunu, bu nedenle transfere büyük önem verdiklerini kaydeden İlhanlı, şöyle konuştu:
     "Teknik direktör Mesut Şeref Özşanın kariyerinde 7 şampiyonluk bulunuyor. Bu nedenle kendisini talep ettik ve anlaşmaya vardık. Onun da bizim gibi şampiyonluk hedefi var. Transfer konusunu da görüşmelerde ele aldık. Hocamızın transfer listesinde 2. Lig ve PTT 1. Liginden önemli oyuncular yer alıyor. Transferde maddi açıdan hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Yeter ki Diyarbakırspor adını taşıyan ve yeşil-kırmızılı renklere sahip takımımız 2. Lige çıksın. Türkiye liglerinde borcu bulunmayan, imajı tertemiz olan bu kulüp geleceğe umutla bakıyor."
     İlhanlı, kulübün adını Diyarbakırspor F.K. yapmak için çalışma başlattıklarını anımsatarak, "İlgili kurumlardan gelecek resmi cevabı bekliyoruz. Bize yasal olarak engel olmadığı söylendi. Onayın ardından yapılacak olağanüstü kongrede kulübün ismini değiştireceğiz" dedi.
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Yeni Diyarbakırspor Teknik Direktör Özşan ile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER