Yeni eğitim

Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması -AK Parti Milletvekili Kotan: AK Parti hükümeti olarak en fazla bütçeyi eğitime ayırıyoruz


AĞRI (A.A) - AK Parti Ağrı Milletvekili Fatma Salman Kotan, AK Parti hükümeti olarak en fazla bütçeyi eğitime ayırıyoruz dedi.
     Kotan, İlköğretim Haftası ve yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Okulların çocuklar için hayat boyu kullanacağı bilgi ve becerilerin temelinin atıldığı yerler olduğunu belirten Kotan, şunları kaydetti:
     Çocuklarımız bizim yarınlarımızdır. Her geçen gün bir öncekinden daha fazla bilgi ve beceri isteyen yaşamımızda, çocuklarımıza daha nitelikli bir eğitim vererek geleceğe hazırlamak en önemli görevimizdir. AK Parti hükümeti olarak en fazla bütçeyi eğitime ayırıyoruz. Çocuk ve gençlerimizin tarih bilincine sahip, özgür düşünen, kendine güvenen, bilim ve teknoloji üretebilen, iletişim kurabilme yeteneği yüksek, milletimizin değerlerine duyarlı, insana önem veren, demokrasinin ve insan haklarının değerini bilen bireyler olarak yarınlara hazırlanması, dünyadaki ilerleme yarışında ülkemizi güçlü kılacaktır.
     Kotan, Saygıdeğer öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle Türkiyenin muasır medeniyetler seviyesine ulaşacağına olan inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, öğrencilerimiz ve aileleriyle, öğretmenlerimizin, tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftasını kutluyor, eğitim ve öğretim yılının başarı ve mutluluk içinde geçmesini temenni ediyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey
     Yayıncı: Emine Konuk

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER