Yeni Mahalle semt pazarı mayıs sonuna

Yeni Mahalle semt pazarı mayıs sonuna tamamlanacak


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi tarafından yapımı devam eden Yeni Mahalle kapalı semt pazarının mayıs ayı sonuna kadar tamamlanacağı bildirildi.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı açıklamada, çevre mahallelerle yaklaşık 100 bin kişiye hizmet verecek Yeni Mahalle kapalı semt pazar alanının üzerini saran çelik konstrüksiyonların büyük ölçüde tamamlandığını belirtti. İnşaatın yüzde 50lik bölümünün bittiğini ifade eden Tütüncü, yaklaşık 12 bin metrekare alana kurulu pazarın 5 milyon liraya mal olacağını anlattı.
     Tütüncü, maliyetin tamamını belediye olarak kendi bütçelerinden karşıladıklarını dile getirerek, kapalı semt pazarının mayıs ayı sonunda kadar tamamlanmasını hedeflediklerini kaydetti.
     Kapalı semt pazarıyla Kepezin daha modern bir görünüme kavuşacağını vurgulayan Tütüncü, Semt pazarı Yeni Mahallenin yanı sıra Gündoğdu, Kuzeyyaka, Yeni Emek mahallelerine de hizmet verecek. Semt pazarımızın içerisinde zabıta karakolu, mescit, tuvaletler ve modern satış yerleri bulunacak ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Yeni Mahalle semt pazarı mayıs sonuna Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER