Yeni Ufuklar Derneğinden AK PArtiye ziyaret

Yeni Ufuklar Derneğinden AK PArtiye ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Yeni Ufuklar Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Argunşah, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengizi makamında ziyaret etti.
     Argunşah, ziyarette, dernek olarak, her siyasi partiye aynı seviyede yaklaştıklarını belirterek, hiç bir siyasi partinin arka yada ön bahçesi olmadıklarını sadece derneğin amacı doğrultusunda çalışma yaptıklarını söyledi.
     Siyasilerin, siyaseti bir meslek olarak görmemeleri tavsiyesinde de bulunan Argunşah, Bazı siyasiler var ki, hiç bir amacı ve hedefi olmamasına rağmen, ben kendimi bildim bileli hala siyasetin içindeler. Siyasetçilerin amacı, vatana ve millete hizmet etmek olmalı diye konuştu.
     Dengizde ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin bel kemiği olduğunu söyledi.
     Sivil toplum kuruluşlarının 2002 yılından sonra bu düşünceyle hareket etmeye başladıklarını da belirten Dengiz, Sivil toplum kuruluşlarının başka bir amaç ve hedef gütmeksizin demokrasinin ilerlemesi için çalışmalı. Herkesin bir işin ucundan tutması gerektiği ve ülke olarak sosyal sorumluluklarımızın ödeme zamanının geldiği düşüncesindeyim şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Yeni Ufuklar Derneğinden AK PArtiye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER