Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği

Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Kongresi -Dernek Başkanı Sak, yeniden başkanlığa seçildi


BURSA (A.A) - Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneğinin olağan kongresinde başkanlığa, Harun Sak yeniden seçildi.
     Sinanpaşa Külliyesinde, divan başkanlığını Taner Çanoğlunun yaptığı kongrede konuşan Sak, 2007 yılından bu yana derneğin kurucu başkanlığını yapmaktan büyük onur duyduğunu söyledi.
     Hayatında hiç pişmanlık duymadığı bir işi yapmanın huzurunu yaşadığını belirten Sak, şöyle devam etti:
     "Keşke çok uzun yıllar önce böyle bir derneği kurup bu güzel ve özel insanlara hizmet edebilseydim. Allah ömür verdiği sürece bu görevi seve seve yerine getireceğim. Dernek başkanı olup olmamam önemli değil. Bundan sonra her platformda bu özel kardeşlerimin hizmetinde çalışmaktan büyük bir keyif duyacağım."
     Dernek üyesi Ahmet Esen de dernek kurulduktan sonra hayatlarının tamamen değiştiğini anlattı.
     Sakın, kendileri için birçok ilki gerçekleştirdiğini dile getiren Esen, şunları kaydetti:
     "Bizi toplumun içine soktu. Kendisine teşekkür ediyorum. Benim dernekten önce bir kızım vardı. Genç yaşta oğlumu kaybettim. Dernekle birlikte birçok oğlum, kızım oldu. Kızlarım evime gelip beni ziyaret ediyor. Mutluluk duyuyorum. Bir öneride bulunmak istiyorum. Komşum olan ve çocukları olmayan Nuray-Hasan Yüce çiftimize de Özlem-Ayhan Civan çiftini manevi evlat olarak teklif ediyorum. Kabul ederlerse çok mutlu olacağım."
     Nuray-Hasan Yüce ve Özlem-Ayhan Civan çiftleri, bu teklifi seve seve kabul ettiklerini belirtti.
     Daha sonra gerçekleştirilen seçimde, Sak başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda, Şerife Üstün, Yurdanur Ülker, Vildan Killaz, Fahri Çelebi, Fatma Çiçek ve Muteber Gündüzer, denetleme kurulunda ise Ahmet Esen, Olcay Pestil ve Özlem Civan yer aldı.
    
     Muhabir: Harun Sak
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER