YGS sonuçları

YGS sonuçları -Denizli Milli Eğitim Müdürü Akgül: -İl genelinde uyguladığımız Başarı İzleme ve Geliştirme Projesinin sonuçlarını almaya başladık -Başarı sıralamasında ilk 10 il içerisinde olmayı hedefledik, üçüncülük emekle


DENİZLİ (A.A) - Denizli Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçlarında en başarılı üçüncü il olmalarına ilişkin, İl genelinde uyguladığımız Başarı İzleme ve Geliştirme Projesinin sonuçlarını almaya başladık dedi.
     Akgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ÖSYM tarafından açıklanan YGS sonuçlarına göre illerin başarı sıralamasında Denizlinin Ankara ve Karabükün ardından üçüncü olmasının sevindirici olduğunu söyledi.
     Vali Abdülkadir Demirin desteğiyle başlatılan Başarı İzleme ve Geliştirme Projesinde görev yapan herkesin çalışmasının karşılığını aldığını ifade eden Akgül, Daha önceleri ilk 5 içinde olan Denizli, il bazında geçen yıllarda kademeli düşüş yaşayarak 10. sıralara kadar gerilemişti. İl genelinde uyguladığımız projenin sonuçlarını almaya başladık. Proje başlarken kendimize ilk 10 il arasında yer almayı hedef belirlemiştik, üçüncülük emeklerimizi taçlandırdı diye konuştu.
    
     -Valilikten açıklama-
    
     Valilikten yapılan açıklamada, YGS sonuçlarının il genelindeki tüm eğitim çalışanlarını, öğrencileri, velileri ve Denizli kamuoyunu mutlu ettiği belirtildi.
     Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Bu başarıda sayın valimizin liderliğinde halen uygulanmakta olan Denizli Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında öğretim yılı başından itibaren özverili şekilde çalışan vali yardımcıları, kaymakamlar, il/ilçe milli eğitim yöneticileri, eğitim denetmenleri, okul/kurum yöneticileri, öğretmenler, veliler, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), dershaneler, sivil toplum kuruluşları, eğitime destek veren hayırseverlerimiz, yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluşlarına milli eğitim camiası adına teşekkür ederiz.
     Bu sonuca ulaşmamızda en büyük pay sahibi sevgili öğrencilerimizi kutluyor, Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) da üstün başarılar diliyoruz.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu/ Senem Yazıcı
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER