Yiğidoların evinde 3 maçtır bileği bükülmüyor

Yiğidoların evinde 3 maçtır bileği bükülmüyor -Ligde yarın lider Galatasarayı konuk edecek Sivasspor, iç sahada yaptığı son 3 resmi maçı kazandı -Kırmızı-beyazlı ekip, bu sezon ligde evinde sadece Akhisar Belediyespora yenildi


SİVAS (A.A) - Spor Toto Süper Ligde yarın lider Galatasarayı konuk edecek Sivasspor, evindeki son 3 resmi maçından galip ayrıldı.
     Ligde 15. haftaya 19 puanla, aynı puana sahip Bursasporun averajla gerisinde 9. sırada giren Sivasspor, yarın saat 19.00da Sivas 4 Eylül Stadında, 26 puanla lider durumdaki Galatasarayı ağırlayacak.
     Evinde bu sezon sadece ligin 9. haftasında Akhisar Belediyespora 2-1 mağlup olan kırmızı-beyazlı ekip, bu yenilginin ardından iç sahada yaptığı 3 resmi maçı kazandı.
     Ligde Eskişehirsporu 1-0 ve Kayserisporu 4-2 mağlup eden Yiğidolar, Ziraat Türkiye Kupasında ise Manisasporu 3-0 yenerek adını 5. tura yazdırdı.
     Bu sezon ligdeki 5 galibiyetinden 3ünü iç sahada elde eden Sivasspor, deplasmanda ise 2 kez güldü. İç sahada yaptığı 7 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 12 puan toplayan Sivasspor, bu maçlarda 12 gol attı, kalesinde 9 gol gördü.
     Kırmızı-beyazlılar, ligde iç saha puan durumuna göre 10. sırada yer alıyor.
    
     -Yiğidoların iç saha karnesi-
    
     Sivassporun bu sezon ligde iç sahada yaptığı 7 maçta aldığı skorlar şöyle:
    
     Sivasspor-Mersin İdmanyurdu 3-3
     Sivasspor-Fenerbahçe 0-0
     Sivasspor-Kasımpaşa 1-0
     Sivasspor-Bursaspor 2-2
     Sivasspor-Akhisar Belediyespor 1-2
     Sivasspor-Eskişehirspor 1-0
     Sivasspor-Kayserispor 4-2
    
     Muhabir: Ahmet Ekici
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Yiğidoların evinde 3 maçtır bileği bükülmüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER