Yimpaş Yozgatspor teknik direktörlüğüne Şenol Kaba

Yimpaş Yozgatspor teknik direktörlüğüne Şenol Kaba getirildi


YOZGAT (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Yimpaş Yozgatsporun yeni teknik direktörü Şenol Kaba oldu.
     Esentepede kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, Teknik Direktör Galip Gündoğdunun geçen hafta Emrespor maçının ardından istifa ettiğini anımsatarak, teknik heyetin ayrılışının ardından hızlı bir şekilde teknik direktör arayışına başladıklarını ve Şenol Kaba ile anlaştıklarını söyledi.
     Yönetim olarak göreve başlarken hedeflerini şampiyonluk ya da play-off olarak belirlediklerini anlatan Nurdoğan, Bütün imkanları bu hedef doğrultusunda seferber ettik ama bir türlü arzu ettiğimiz sonuçları elde edemedik. Gelinen noktada teknik heyet ayrılma kararı aldı. Biz de kararlarını saygı ile karşıladık, kabul ettik. Hocamızın ayrılmasından sonra birçok hoca ile görüştük. Bizleri arayanlar da oldu. Biz yönetim olarak Yozgatta yeni bir yüzü, yeni bir ekibi getirme kararı almıştık. Karar gereği de Yozgatta ilk defa çalışacak Şenol Kaba hocamızla prensipte anlaşarak ilimize getirdik dedi.
     Şenol Kaba ise, Bizler başlarken az konuşup, çok iş yapıp, işimizi icra ettikten sonra hep birlikte mutluluğu tatmak istiyoruz. Hedefimizi bir an önce tanıyıp, eksiklerimizi sıkıntılarımızı analiz edip, Yozgatsporu layık olduğu yere taşımak istiyoruz. Bunun için de elimizden gelen gayreti fazlasıyla yapacağız diye konuştu.
     Kulüple 2 yıllık sözleşme imzalayan Şenol Kabanın yardımcılıklarını ise İsmail Altınok ve Bülent Çalık yapacak.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Yücel Velioğlu
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Yimpaş Yozgatspor teknik direktörlüğüne Şenol Kaba Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER