YÖRSİADın bu ayki konuğu AGTnin CEOsu

YÖRSİADın bu ayki konuğu AGTnin CEOsu Söylemez oldu -AGT CEOsu Söylemez: -AGT artık insanların çalışmak istediği bir cazibe merkezi haline geldi


ANTALYA (A.A) - Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği (YÖRSİAD) ekim ayı toplantısının konuğu, AGT firmasının CEOsu Mehmet Semih Söylemez oldu.
     Porto Bello Otelde gerçekleştirilen toplantıda, Ramazan ayı boyunca Çallıda oluşturulan ve her gün 550 kişinin yemek yediği iftar çadırına destek veren üyelere teşekkür plaketleri verildi.
     Bu ayki toplantının konuğu ise AGT firmasının CEOsu Mehmet Semih Söylemez oldu. Söylemez, başarıyı yakalamak isteyen şirketler için yol haritası niteliğini taşıyan Duygusal Sermaye isimli kitabında yer alan konuları YÖRSİAD üyeleriyle paylaştı.
     Söylemez, 2000 yılında 50 kişinin çalıştığı firmasında şu anda çalışan sayısının 700e ulaştığını anlattı. Türkiyenin 500 sanayi kuruluşu arasında gösterildiklerini hatırlatan Söylemez, İşte biz bütün bu hayallerimizi insanlar ile gerçekleştirdik. Peki bu birlikteliği nasıl sağlıyoruz- Buna kafa yormaya da 2000 yılında başladık. Tahmin ediyorum seneye bugünlerde bin kişi olacağız. AGT artık insanların çalışmak istediği bir cazibe merkezi haline geldi dedi.
     YÖRSİAD Başkanı Semih Beken de Türkiyeyi daha ileriye taşıyan özel sektörün desteklenmesi gerektiğini kaydetti. Beken, Gelişen dünyada makineleşme çok önemli bir yer tutsa da en önemli faktör insan. Farkı yaratan insandır diye konuştu.
     Toplantının ardından YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, AGT firmasının CEOsu Mehmet Semih Söylemeze teşekkür plaketi verdi. YÖRSİADa yeni katılan üyeler Sami Altıntaş ve Cüneyt Büyükçama da rozetlerini Söylemez taktı.
    
     Muhabir: Güç Gönel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber YÖRSİADın bu ayki konuğu AGTnin CEOsu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER