Yozgatta asfalt sezonu başladı

Yozgatta asfalt sezonu başladı


YOZGAT (A.A) - Yozgat Belediyesi asfalt sezonunu açarak, yol yapım çalışmalarına başladı.
     Mehmet Hulusü Mahallesinde yapılan 2013 yılı asfalt sezonu açılış törenine Vali Abdulkadir Yazıcı, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, PMYO Müdürü Fazlı Öcal, daire müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.
     Törende konuşan Vali Yazıcı, bahar mevsiminin başlamasıyla birlikte çalışmalara ağırlık verdiklerini belirterek, "Belediyemiz bugün asfalt çalışmalarına başlıyor. Asfalt çalışmalarının ilimize ve asfaltı kullanacak bütün vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
     Belediye Başkanı Yusuf Başer ise, geçen yıllarda şehir merkezin 90 kilometre asfalt yol yapıldığını anımsatarak, bu yıl yaklaşık 30 kilometre yola sıcak asfalt dökeceklerini söyledi.
     Bu yıl tüm 23 mahallenin tamamında cadde ve sokağında asfaltlanmamış yol kalmayacağını ifade eden Başer, şunları kaydetti:
     "Biz görev geldiğimizde taş devrini kapatıp asfalt devrini başlatacağımızı söylemiştik ve şehrimizde ana caddelerin dışında birçok sokalarımızı daha asfalt kapladık. Bu yıl, Mehmet Hulusi Efendi Mahallesinden başlamak üzere bütün mahallelerde asfalt çalışması yapacağız. 45 bin ton malzeme kullanılarak 30 kilometre yolumuz asfaltla kaplanmış olacak."
     Konuşmaların ardından Vali Yazıcı ve Belediye Başkanı Başer, asfalt döken iş makinesinin üzerine çıkarak asfaltın yola dökümünü yaptı.
     Vali Yazıcı ve Belediye Başkanı mahalleli tarafından getirilen ayranı gazetecilere ve protokol üyelerine ikram etti.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Yozgatta asfalt sezonu başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER