Yozgatta yılın ilk bebekleri

Yozgatta yılın ilk bebekleri -Sorgun ilçesinde dünyaya gelen yılın ilk bebeklerine Ayşe Hifa ve Melike Nur isimleri verildi


YOZGAT (A.A) - Yozgatta yılın ilk bebekleri Sorgun ilçesinde dünyaya geldi.
     Sorgun Devlet Hastanesi Kadın Doğum Bölümünde dünyaya gelen bebeklere Ayşe Hifa ve Melike Nur ismi verildi.
     Yeni yılın ilk bebeklerinden Ayşe Hifa Güneyin doğum haberini doğumhane önünde bekleyen baba Adem Güney aldı. Aynı dakikalarda dünyaya gelen Melike Nur Çiğdemin doğum haberi ise baba Salman Çiğdeme verildi.
     Sorguna bağlı Sivri köyünde din görevlisi olarak çalışan 30 yaşındaki Adem Güney, gazetecilere yaptığı açıklamada, bebeğinin her şeyden önce sağlıklı olarak doğduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, 2013 yılı bize çok büyük bir hediye verdi. Çok mutlu ve sevinçliyim. Allah anne baba olmak isteyen herkese böyle güzellikler nasip etsin. Bu bizim ilk bebeğimiz, inanın şu an çok mutluyum dedi.
     Aynı dakikalarda dünyaya gözlerini açan Melike bebeğin annesi Zehra Çiğdem de, ikinci bebeğinin doğumundan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
     İlk bebeğim de kızdı, bu da kız oldu. Önemli olan ikisinin de sağlık olmasıydı. Yüce Rabbim bize böyle sağlıklı bebekler verdiği için çok mutluyuz. Annelik duygusu çok güzel bir duygu. Allah herkese nasip etsin.
     Sorgun Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Suat Hayri Gözübüyük ise, 2013 yılının ilk bebeklerinin aileler kadar kendilerini de mutlyu etitğini bildirdi.
     Gözübüyük, Her iki bebeğimiz de gayet sağlıklı ve normal doğumla dünyaya geldi. Bebeklerimizden Ayşe yaklaşık 3 kilo 20 gram ağırlığında. Diğer bebeğimiz Melike ise 3 kilo 10 gram ağırlında. Her iki bebeğimizde gayet sağlıklı. Ben her iki bebeğimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum dedi.
     Sorgun Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Suat Hayri Gözübüyük, ayrıca 2012 yılında toplam bin 360 doğum gerçekleştiğini, bunun 322 sinin sezeryan doğum olduğunu sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Ömer Sarı
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Yozgatta yılın ilk bebekleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER