Yüksekokula hayır severlerin desteği

Yüksekokula hayır severlerin desteği -Kumluca Meslek Yüksekokulunun üç ayrı laboratuvarını üç ayrı hayırsever yaptıracak


ANTALYA (A.A) - Yapımına 2010 yılında başlanılan Kumluca Meslek Yüksekokulu inşaatının bundan sonraki bölümünün tamamlanabilmesi için oluşturulan yardım komitesine bağışlar sürüyor.
     Kaba inşaatı tamamlanan Kumluca Meslek Yüksekokulu binasının kalan bölümleri hayırseverlerin yardımlarıyla bitirilecek. Kumluca Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı öncülüğünde oluşturulan yardım komitesine, hayırseverler tarafından bağışlar yapılıyor.
     Kumluca Meslek Yüksekokulunda bulunan üç ayrı laboratuvar, üç ayrı hayırsever tarafından yaptırılacak. Laboratuvarların yapımı için yardım komitesine iş adamları İsmet Başer, Cahit Özer ve Musa Yaşa bağışta bulundu.
     Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Meslek Yüksekokul inşaatını hayırseverlerin sahiplendiğini, hedeflerinin gelecek eğitim öğretim yılında kadar yüksekokul inşaatını tamamlamak olduğunu söyledi.
     Yüksekokul inşaatı için geçtiğimiz hafta hayırseverler Hüseyin Erdoğan, İsmail ve Osman Acar kardeşler ile Ali Acarer bağışta bulunmuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Yüksekokula hayır severlerin desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER