Yüreğir Kaymakamı Abdullah Döleke veda yemeği

Yüreğir Kaymakamı Abdullah Döleke veda yemeği


ADANA (A.A) - Yüreğir Muhtarlar Birliği, İzmirin Ödemiş ilçesine tayini çıkan Yüreğir Kaymakamı Abdullah Döleke veda yemeği düzenledi.
     Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, bir restoranda düzenlenen yemekte, Abdullah Dölekin çalışmalarının kendisini mutlu ettiğini söyledi.
     Dölekin, Yüreğir ilçesinde güzel hizmetler yaparak herkesin takdirini kazandığını belirten Coş, Döleke yeni görevinde başarılar dilerim dedi.
     Yüreğir Muhtarlar Birliği Başkanı Yüksel Yükselenalev de Döleke yeni görevinde başarılar dileyerek, şunları kaydetti:
     Kaymakamımız her zaman 7den yetmişe bütün Yüreğirlinin yanında olmuştur. Bizler Yüreğirli muhtarlar adına onu her zaman mütevaziliği ve örnek idareciliğiyle hatırlayacağız. Veda yemeğimize katılan herkese teşekkür ederiz.
     Veda yemeği sonrasında Döleke Yüreğir Muhtarlar Birliği, Köprü Yardımlaşma Derneği, Kızılay, ADSİAD, Tüm Harp Malulleri, gaziler ve şehitler adına birer plaket sundular.
     Yemeğe Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, Çukurova Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Seyhan Kaymakamı Vekili Savaş Ünlü ve Kızılay Başkanı Ramazan Saygılı da katıldı.
    
     Muhabir: Adana
     Yayıncı: Ali Güreli
     Yayıncı:
<< Önceki Haber Yüreğir Kaymakamı Abdullah Döleke veda yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER