Yurtta kış

Yurtta kış -Bolu iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle Kartalkayada 1,65 metreyi bulan kar kalınlığı, Yedigöllerde 90, Abantta 60, Gölcükte 45 santimetreye ulaştı


BOLU (A.A) - Bolu 2 gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle Kartalkayada 1,65 metreyi bulan kar kalınlığı, Yedigöllerde 90, Abantta 60, Gölcükte 45 santimetreye ulaştı.
     Boluda etkili olan kar yağışının ardından karayolları ekipleri, 2 gün boyunca TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun ulaşıma kapanmaması için çalışma yaptı.
     İl genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı, Kartalkayada 1,65 metreyi bulurken, Yedigöllerde 90, Abantta 60, Gölcükte 45 santimetreye ulaştı.
     Kayak merkezi Kartalkayada bulunan Grand Kartal Oteli Genel Müdürü Halit Ergül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kayak sezonunun açılmasıyla yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, Hafta sonu tatilinde yüzde 100 doluluk oranına ulaştık. Yeni yıl rezervasyonlarımızda yoğun bir şekilde devam ediyor dedi.
     Ergül, kayak merkezlerinde bulunan otellere ait 45 kilometrelik kayak pistinde kayak yapıldığını ifade ederek, Kartalkayanın bir eğlence merkezine dönüştüğünü söyledi.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER