Yurtta kış

Yurtta kış -Tuncelide bir iş hanının önünde park halinde bulunan araç, çatıdan üzerine kar kütlesi düşmesi sonucu hasar gördü -Aracın içindeki 9 yaşındaki çocuğun yara almadan kurtulduğu an, sokaktaki MOBESE kamerasına yansıdı


TUNCELİ (A.A) - Tuncelide bir iş hanının önünde park halinde bulunan araç, çatıdan üzerine kar kütlesi düşmesi sonucu hasar gördü.
     Mazgirt İlçe Müftüsü Muhammed Yusuf Yaşarın, Tunceli Moğoltay Mahallesi Ata Sokaktaki bir iş hanının önüne geçici olarak park ettiği 07 N 5584 plakalı özel aracının üzerine, çatıdan kar kütlesi düştü. Araçta maddi hasar oluştu.
     Araçta bulunan 9 yaşındaki Ayşe Altıntaş ise yara almadan kurtuldu. Bir süre sonra iş hanının önüne gelen Mazgirt Müftüsü Yaşar, vatandaşların yardımıyla aracını güvenli bir bölgeye çekti. Kar kütlesinin düştüğü an, sokaktaki MOBESE kamerasına yansıdı.
     Mazgirtte imam olarak görev yapan Abdullah Altıntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mazgirt İlçe Müftüsünün aracını buraya park etmiştik. O da bir yere kadar gitmişti. Aracın üzerine çatıdan kar düştü. Araç haşat oldu. Çocuk arabanın içindeydi diye konuştu.
     İmam Altıntaşın kızı Ayşe Altıntaş ise Bir anda aracın üzerine bir şeyler geldi. Korktum, bağırdım. Biri geldi beni arabadan indirdi dedi.
     Görgü tanığı Şükrü Kılıç da Çatından kar kütlesi çok şiddetli bir şekilde düştü. Çocuğu araçtan çıkardık, sonra babası geldi. Araba çok kötü bir durumda ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Haydar Toprakçı
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER