Yurtta kış

Yurtta kış -Göle Belediye Başkanı Muratoğlu: -İlçe merkezinde 200 kamyon kar taşındı. Böyle devam ederse 200 kamyon daha taşırız


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Göle Belediye Başkanı Sabri Muratoğlu, İlçe merkezinde 200 kamyon kar taşındı. Böyle devam ederse 200 kamyon daha kar taşırız dedi.
     Muratoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde kar kalınlığını 50 santimetreyi bulduğunu, kar temizleme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi. Kar yağışınının ardından temizleme çalışmalarına başladıklarını belirten Muratoğlu, şöyle konuştu:
     Sadece kent merkezinde bir greyder, 3 kepçeyle çalışma başlattık. Bu çalışma 3 gündür aralıksız sürüyor. İlçe merkezinde 200 kamyon kar taşındı. Böyle devam ederse 200 kamyon daha kar taşırız. Kar temizleme çalışmaları özellikle ana caddelerde yapıldı. Kar bugün etkisini artırdı. Henüz ara sokaklara giremedik. İlçe merkezinde şu anda kar kalınlığı 50 santimetreyi buldu. Kimsenin mağdur olmaması için ekiplerimiz aralıksız çalışıyor.
     Göle İlçe Kaymakamı Fatih Özdemir de kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan 20 köy yolunun açılması için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER