Yurtta kış

Yurtta kış -Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilginoğlu: -Açtığımız köy yolları yağışlar nedeniyle tekrar ulaşıma kapandı ve şu an itibariyle birçok köy yolumuz ulaşıma kapalı


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, Açtığımız köy yolları yağışlar nedeniyle tekrar ulaşıma kapandı ve şu an itibariyle birçok köy yolumuz ulaşıma kapalı dedi.
     Bilginoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta içi 546 köy yolundan 384ünün kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandığını belirtti. Kapanan bu köy yollarından çoğunun ulaşıma açıldığını kaydeden Bilginoğlu, kapalı köy yolu sayısının 150nin altına düşürüldüğünü ifade ederek, Açtığımız köy yolları yağışlar nedeniyle tekrar ulaşıma kapandı ve şu an itibariyle birçok köy yolumuz ulaşıma kapalı diye konuştu.
     Yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini dile getiren Bilginoğlu, İş makinelerimiz ve ek hizmet araçlarımızla ekiplerimiz araklıksız olarak çalışmalara devam etmektedir. Hastası, cenazesi olan köylere öncelik tanıyarak, o köylerin yollarını bir an önce açmaya çalışıyoruz dedi.
     Bu arada, Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kar yağışı hafta sonu da devam edecek. Kentte hava sıcaklığı en düşük eksi 9, en yüksek 3 derece olacak. Bölgede buzlanma ve don olayı etkisini sürdürecek.
    
     Muhabir: Bestami Bodruk
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER