Zafer Mahallesinde Zafer Şöleni düzenlendi

Zafer Mahallesinde Zafer Şöleni düzenlendi


ISPARTA (A.A) - Zafer Mahallesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Zafer Şöleni düzenlendi.
     Isparta Belediyesi ve Zafer Mahallesi muhtarlığı işbirliğiyle mahalle meydanında düzenlenen program, mehteran takımı ve halk oyunları gösterileriyle başladı.
     Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, programda yaptığı konuşmada, Türk milletinin asla tarihten silinemeyeceğini söyledi. 30 Ağustos tarihinin, Türk milletinin yok olma mücadelesinden zaferle çıktığı gün olduğunu vurgulayan Günaydın, İşte biz de bugün Zafer Mahallemizde Zafer Bayramımızı kutluyoruz dedi.
     Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Oğuz Başaran ise cephede kazanılan zaferlerin, mutlaka bilim, teknik, sanayi, ekonomi, eğitim ve sosyal hayatın her alanında gerçekleştirilecek başarılarla taçlandırılması gerektiğini kaydetti.
     Kendilerinin de bu hedef doğrultusunda gece gündüz demeden çalışan bir belediyecilik anlayışına sahip olduklarını ifade eden Başaran, Belki ecdadımızın ortaya koyduğu özveri ve çalışma azmi ile karşılaştırılamaz, ancak bu düşünce azimle çalışan bir belediye ekibi olarak onların torunları olmayı hak etmeye ve şefaatlerine nail olmayı hedefliyoruz diye konuştu.
     Konuklara bal şerbeti ikram edilen program, Ozan Manasın konseriyle son buldu.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Zafer Mahallesinde Zafer Şöleni düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER