Zanlının uyanıklığı polisin dikkatinden kaçmadı

Zanlının uyanıklığı polisin dikkatinden kaçmadı -Konyada iki ev ve iki otodan hırsızlık olayına karıştığı öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı -Zanlılardan biri polisten gizlenmek için kendisini nevresime sarıp, yatakların altına giz


KONYA (A.A) - Konyada iki ev ve iki otodan hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlılardan birinin, gizlenmek için kendisini nevresime sardığı öğrenildi.
     Polis, daha önceden çeşitli suçlardan kaydı bulunan Ali Znin (26) içinde mouse ve otomobil teybi bulunan poşetle Hacı Fettah Mahallesinde dolaştığını fark etti. Mousenin faturasından yola çıkan ekipler, Hüsamettin Karakayaya ulaştı. Karakaya malzemelerin kendisine ait olduğunu ve çalındığını söyleyince Ali Z. gözaltına alındı.
     Ali Z, mouse ve teybi Seyrani Eden (23) aldığını söyleyince polis Seyrani Enin Çaybaşı Mahallesindeki evine gitti. Bu sırada polislerin geldiğini fark eden zanlılardan Ö. Z. (16), evin penceresinden atlayarak kaçmaya çalıştığı sırada yakalandı.
     Evde arama yapan ekipler, üst üste dizilmiş yatakların arasında arama yapmaya başladı. Yataklar kaldırıldığında Seyrani Enin kendisini nevresime sararak gizlenmeye çalıştığını fark etti.
     Gözaltına alınan Ali Z, Seyrani E. ve Ö.Znin iki otomobil ile iki ev hırsızlığına karıştığı tespit edildi.
     Zanlıların polisteki işlemleri sürüyor.
    
     Muhabir: Metin Bolat / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Zanlının uyanıklığı polisin dikkatinden kaçmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER