Zihinsel engelli yetimin doğum günü pastasını

Zihinsel engelli yetimin doğum günü pastasını Başkan Zenbilci kesti


ADANA (A.A) - Sarıçam Belediyesi ilçede yaşayan zihinsel engelli Betül Alkin için doğum günü etkinliği düzenledi.
     Sarıçam Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ilçede yol, park ve çevre temizliği gibi temel belediyeciliğin yanı sıra sosyal belediyecilikte fark oluşturmaya devam eden Sarıçam Belediyesi, devletin resmi olarak destek olamadığı, maddi ve manevi desteğe ihtiyaç duyan sosyal kesimlere dönük yeni bir proje başlattı.
     Sarıçamlı Benim de Elimden Tut projesiyle ilçede ikamet eden yüzlerce öksüz ve yetim ailenin evleri ziyaret ediliyor. Belediye Protokol sorumlusu İsmail Kılıç başkanlığında kurulan birimle ilçedeki tüm öksüz ve yetimlerin evleri tek tek ziyaret edilerek sorunları tespit ediliyor.
     Bu kapsamda Cumhuriyet Mahallesinde yaşayan Alkin ailesinin 24 yaşındaki zihinsel engelli kızı Betül Alkin için düzenlenen doğum günü etkinliğine Başkan Ahmet Zenbilci de katıldı.
     Ailenin büyük bir mutluluk yaşadığı etkinlikte, hazırlanan doğum günü pastasını Betül Alkin ile Zenbilci birlikte kesti.
     Zenbilci, ailede ilk kez böyle bir doğum günü kutlandığını belirterek, Böyle bir etkinlikle aileye moral vermek istedik. Sarıçamda kimsesizlerin, yoksulların ve yetimlerin yanında olduğumuzu onların dertlerine ortak olduğumuzu göstermek istedik. Çözümü de hep birlikte üretmek için buradayız. Sizlere ömür boyu sağlık mutluluk diliyorum dedi.
    
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Zihinsel engelli yetimin doğum günü pastasını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER