Ziraat Bankasının yeri için görüşmeler başladı

Ziraat Bankasının yeri için görüşmeler başladı


KARAMAN (A.A) - İsmet Paşa Caddesinde bulunan ve yıllardır yıkılamayan eski Emlak Bankası binasının, Karaman Belediyesi tarafından yıkılmasından sonra gözler Ziraat Bankasına çevrildi.
     Karaman Belediye Başkanı Vekili Fatih Türedi, yaptığı açıklamada, İsmet Paşa Caddesinde yapılan yeni düzenleme çalışmalarının tamamlanabilmesi için ne yapılması gerekiyorsa belediye olarak yapacaklarını belirtti.
     Yapılan düzenlemelerle caddenin çok yeni bir imaja kavuştuğunu ifade eden Türedi, şunları kaydetti:
     Bilindiği gibi İsmet Paşa Caddesinde Kuğulu Park, vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Şu anda Kuğulu Park herkes tarafından beğenilerek kullanılan, kentin merkezine nefes aldıran bir park oldu. Eski Emlak Bankası binası da yıkıldı. Bu alanda yeşil alan olacak. Şimdi çalışmalarımızı Ziraat Bankasının olduğu binaya çevirdik. Geçen gün Ziraat Bankası Genel Müdürlüğünden bir heyet belediyemizi ziyaret etti. Konuyla ilgili görüşmelerimiz oldu. Onlara alternatif yerler gösterdik. Tekliflerimizi ilettik. Görüşmeler olumluydu. İnşallah anlaşılırsak kentin merkezinde İç Anadolu bölgesinin en işlevsel yeşil alanı teşekkül ettirilmiş olacak.
    
     Muhabir: Mehmet Çetin
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Ziraat Bankasının yeri için görüşmeler başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER