Zirve Üniversitesi Hukuk Fakültesinde yeni akademik

Zirve Üniversitesi Hukuk Fakültesinde yeni akademik yıl


GAZİANTEP (A.A) - Zirve Üniversitesi Hukuk Fakültesinde yeni akademik yıl açılış dersiyle başladı.
     Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa, açılış dersindeki konuşmasında, öğrencilere yeni akademik dönemin ilk dersinin Prof. Dr. Halil Cin tarafından verilmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.
     Kısa, hukuk fakültesini Türkiyede derece yapan birçok öğrencinin tercih ettiğini ve çok iyi özelliklerle donatılmış hukukçular mezun etmeyi hedeflediklerini ifade etti.
     Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Akif Kütükçü ise Türkiyeye yol gösteren rehberlerin üniversiteler olduğunu ve bunlar arasında hukuk fakültelerinin önemli yeri bulunduğunu bildirdi.
     Hukuk Fakültesi öğrencileriyle deneyimlerini paylaşan Prof. Dr. Cin de hukukçu olmanın sorumluluğunun çok büyük olduğunu ve hukukçunun dürüst ve ahlaklı olması gerektiğini vurguladı.
     Dicle Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü yaptığı dönemde hukukçu olmanın faydalarını çok gördüğünü ifade eden Cin, şunları kaydetti:
     Benim için önemli olan şey, dürüstlük, çalışkanlık ve yetenektir. Benim için önemli olan bu 3 özellik. Bu tarz tavırlar toplumu bölmek içindir. İdarecilik yaparken çalışanlara vestiyerde şapkanızı bıraktığınız gibi düşüncelerinizi de bırakarak girin diyordum.
     Dersin sonunda Rektör Kısa, katılımından dolayı Cine Gaziantepe özgü çeşitli hediyeleri takdim etti.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Zirve Üniversitesi Hukuk Fakültesinde yeni akademik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER