Zonguldakta intihara teşebbüs

Zonguldakta intihara teşebbüs -Kozlu beldesinde çalıştığı taşeron firmanın alacağını vermediğini iddia eden kişi, kule vince çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu -Vince çıkan kişi yaklaşık 7,5 saat sonra üşüyünce indi (Fo


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakın Kozlu beldesinde çalıştığı taşeron firmanın alacağını vermediğini iddia eden kişi, kule vince çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu.
     Kozlu Beldesi Fatih sitesinde yapımı devam eden bir inşaattın işini yapan taşeron firmada çalışan Savaş Aslan (35) ile beraber çalıştığı işçiler, alacakları konusunda inşaat sahibi eski AK Parti Zonguldak İl Başkanı ve iş adamı Celil Uzunla görüştü.
     İş adamı Uzun, işçilere, inşaatın sahibi olduğunu, alacaklarını işi yapan taşeron firmadan almaları gerektiğini söylemesi üzerine tartışma çıktı.
     Tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı.
     Bu arada Aslan, inşaatta bulunan kule vince çıkarak, alacakları verilmezse atlayacağını söyledi.
     Bunun üzerine polis ekipleri durumu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Kozlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine haber verdi.
     Olay yerine gelen ekipler Aslanın kendisini aşağıya atma ihtimaline karşı branda açarak önlem aldı. Olay yerinde 112 acil servis ekibi de hazır bulundu.
     İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Güngör, megafonla Aslanla konuşmaya çalıştı. Göngör, Aslana, kendisini Zonguldak Valisi Erol Ayyıldızla görüştüreceğini, aşağı inmesi gerektiğini söyledi. Aslan da 5 aylık alacağının bulunduğunu ve Vali Ayyıldız gelirse ineceğini söyledi.
     Polis ekipleri ve arkadaşları Aslanı aşağı inmesi için ikna etmeye çalıştı.
     Aslan, çıktığı vinçten yaklaşık 7,5 saat sonra üşüyünce indi.
     Gözaltına alınan Aslan, sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından polis merkezine götürüldü.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Şermin Coşkun
<< Önceki Haber Zonguldakta intihara teşebbüs Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER