Zonguldaktaki suç örgütü operasyonu

Zonguldaktaki suç örgütü operasyonu -ZTSO Yönetim Kurulu: Bizlerin asıl üzüntüsü ve endişesi, kent ve bölge ekonomisinin zarar görecek olmasıdır


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının (ZTSO) yönetim kurulu üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Demirin de aralarında bulunduğu 69 kişinin gözaltına alındığı operasyonun kent ve bölge ekonomisine zarar vermesinden endişe ettiklerini bildirdi.
     ZTSOdan yapılan yazılı açıklamada, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla emniyet güçlerince düzenlenen operasyonda Demirin de gözaltına alındığı, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
     Bölge ekonomisi ve Demirin, "en az zarar alacak" şekilde sürecin sonuçlandırılmasının ümit edildiği kaydedilen açıklamada, Adaletin er geç tecelli edeceğine inancımız tam, bizlerin asıl üzüntüsü ve endişesi, kent ve bölge ekonomisinin zarar görecek olmasıdır. Zira Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demirin odamıza ve bir üst lige çıkma arifesinde olan Zonguldak Kömürspora katkısı, yadsınamaz derecede fazladır ifadesi kullanıldı.
    
     -ZTSO seçimleri-
    
     Mayıstaki oda seçimlerinin zamanında gerçekleştirileceği vurgulanan açıklamada, şunlar bildirildi:
     Bizler aynı ekiple, Zonguldak ve bölgeye hizmet için yolumuza devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi, tek derdimiz Zonguldakın geleceği, ekonominin kalkınmasıdır. Bu süreçte bizler kadar üyelerimize de önemli görevler düşmektedir. Bu imtihan süreci iyi değerlendirilip, kentin geleceği için oy kullanılacağı unutulmamalıdır.
     Zonguldak ve Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince dün düzenlenen operasyonda, "suç örgütü kurdukları ve üye oldukları" ve "ihaleye fesat karıştırdıkları" iddiasıyla aralarında ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Demir, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Zonguldak Belediyesi Meclis Üyesi M.D. ve eski İl Jandarma Alay Komutanı emekli Kıdemli Albay H.T.A. ile kamu görevlilerin de bulunduğu 69 kişi gözaltına alınmıştı.
    
     Muhabir: Erdinç Aksoy / Şengül Oymak
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Zonguldaktaki suç örgütü operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER