Yıldırım'da kentsel dönüşüm sürüyor


Bursa'da kentsel dönüşüm alanında önemli işlere imza atan Erol Saçmacı İnşaat Yıldırım İlçesi Piremir Mahallesi'ndeki çalışmalarının kesintiye uğramadan sürdüğünü açıkladı.

Kentsel Dönüşüm Ödüllü şirketten yapılan yazılı açıklamada, Yıldırım İlçesi Piremir Mahallesi'nden çekildikleri yönündeki açıklamaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Açıklamada şöyle denildi: "Son günlerde sözleşme yaptığımız Yıldırım ilçesi Piremir Mahallesinde ki yer sahiplerimizin ve müşterilerimizin kapısı çalınarak Erol Saçmacı İnşaat'ın Piremir Bölgesi'nden çekildiğini ve bundan sonra bu bölgede inşaat yapmayacağını, kendilerinin ise Yıldırım Belediyesi müteahhitleri olduklarını belirterek artık Yıldırım Belediyesi müteahhitleriyle bu sözleşmelerin yapılacağını ve "Evlerini belediyenin inşaat firması olarak biz yapacağız' 'şeklinde müşterilerimizin aklını bulandıran kişiler bölgede dolaşıp hayatın ve hukukun, doğal akışına aykırı beyanlarda bulunmaktadırlar.
Hukuk birimimizle yapılan görüşmelerimizde, kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmaların ve direkt kişi ya da firma bazlı olmayıp, Devlet İhale Kanunlarına göre yapılması gerektiği bildirilmiştir. Yıldırım Belediyesi'nin ismini kullanarak, mesleki etiğe uymayan davranışta bulunan kişi ve firmalar hakkında Yıldırım Belediyesi'nin de hukuki süreci başlatacağı firmamıza bildirilmiştir. Bahsi geçen firma yâda kişiler hakkında şirketimiz hukuk birimi adli mercilere gerekli müracaatları delil, kanıt ve şahitlerle birlikte yapmıştır. Erol Saçmacı İnşaat'ın öz kaynaklarıyla, Bursa'nın ve Yıldırım İlçesi'nin vizyonuna büyük katkı sağladığı hem kamuoyu, hem de ilgili belediyelerce takdir kazanmıştır. Firma olarak, çalışmalarımızın ve sözleşmelerimizin olduğu hiçbir bölgeden çekilmediğimizi ve çekilmeyeceğimizi, Yıldırım Belediyesi'nin kentsel dönüşüm adına çalışmalarını takdir ettiğimizi Kentsel Dönüşüm Ödülü sahibi bir firma olarak, Yıldırım Belediyesi'nin başlatacağı ihalelerin tümüne katılacağımızı da buradan beyan ediyoruz."
CİHAN
<< Önceki Haber Yıldırım'da kentsel dönüşüm sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER