Yıldızelili STK'lar, seçimde kendi ilçelerinden aday istiyor

Yıldızelili STK'lar, seçimde kendi ilçelerinden aday istiyor

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları, 1 Kasım'daki seçim için partilerden kendi ilçelerinden de bir aday istiyor. İmza kampanyası da düzenleyen STK ve muhtarlar, siyasi partilere seslenerek, ilçelerinden bir adayın yer almasını talep ediyor.

Yıldızeli'nde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları ve muhtarlar, milletvekili aday listeleri için partilere çağrıda bulundu. Bir otelde basın toplantısı düzenleyen STK'lar ve muhtarlar, düzenledikleri imza kampanyasını da kamuoyuyla paylaştı.

STK'lar ve muhtarlar adına açıklama yapan Gençlik ve Spor Derneği Kulüp Başkanı Eyüp Hasdemir, 40 bin nüfuslu ilçenin, Sivas merkezde de 120 bine yakın nüfus ile nüfus yoğunluğu en fazla ilçe olduğunu söyledi. Nüfus yoğunluğu olarak ön plana çıkan bir ilçenin Meclis'te temsil edilmesini istediklerini söyleyen Hasdemir, siyasi parti ayrımı yapmaksızın ilçeyi temsil edecek isimleri partilerin bünyesinde görmek ve ilçe halkı olarak adayın yanında olacaklarını kamuoyuna duyurmak istediklerini anlattı.
CİHAN
<< Önceki Haber Yıldızelili STK'lar, seçimde kendi ilçelerinden aday istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER