Yıldızkaya: Tüm personelimiz belediyenin gülen yüzü olsun istiyoruz


Ankara'nın Polatlı Belediyesi personel eğitimine etkili iletişim ve beden dili semineriyle devam etti. Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı insanının hizmetin en iyisine layık olduğunu dile getirip, daire amiri ve müdürlerine etkili iletişim ve beden dili konusunda eğitim verdiklerini söyledi. Yıldızkaya, 3 bine yakın yerel yönetimde beden dili ve etkili iletişim konularında seminer gerçekleştiren Tarkan Zengin'in sunumu sonrasında belediye çalışanlarının halka daha iyi hizmet vereceğine inandığını vurguladı.

Başkan Yıldızkaya, "Günümüzde Belediyecilik, çöp toplamak, kaldırım yapmak, parklar oluşturmaktan çok daha ötesidir. Belediyecilik, İnsanımızın gönlüne girmektir. Belediyenin girişindeki çalışandan, temizlik hizmetlerinde gece boyu caddemizi temizleyen personelimize kadar tüm çalışanlarımız belediyemizi temsil etmektedir, Belediye Başkanlığını temsil etmektedir. Gayemiz tüm belediye personelinin bu bilinçle, varlık sebebimiz Polatlı halkına veli nimet olarak bakması, hizmet üretmesidir. İstiyoruz ki tüm personelimiz belediyemizin gülen yüzü olsun" dedi.

Kaliteli hizmetin iyi bir eğitimden geçtiğini belirten Başkan Yıldızkaya, "Hemşehrilerimize daha iyi hizmet vermek için personel eğitimine ağırlık veriyoruz. Kişisel Gelişim Uzmanı Tarkan Zengin ile başlayan hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlayan eğitimlerimizi belli bir program dahilinde devam edecek. Polatlı insanı her hizmetin en iyisine layıktır." ifadelerini kullandı.

Eğitim Uzmanı Akademisyen Tarkan Zengin, davranış biçimleri, etkili iletişim kurma, beden dili ve davranış biçimlerini uygulamalı olarak aktardı. Zengin, "Uluslararası ilişkilerde özellikle gelişmiş ülkeler beden dilini çok iyi kullanarak dünyaya üstün oldukları mesajını iletmektedirler." diye konuştu.

Polatlı Belediyesi Kalite Yönetim Merkezi Sorumlusu Büyükşehir Meclisi Üyesi Mahir Özel ise belediye personelinin hizmet kalitesini eğitimlerle artırmak istediklerini dile getirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Yıldızkaya: Tüm personelimiz belediyenin gülen yüzü... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER