Yüksek ve Öztunç, CHP KKTC Temsilciliği ile bir araya geldi


Eskişehir Milletvekili Av. Cemal Okan Yüksel ve eski RTÜK üyesi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirmesi ile CHP KKTC Temsilciliği 4. Dayanışma ve Birlik Organizasyonu'na katıldı.

CHP Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Temsilciliği 4. Dayanışma ve Birlik organizasyonunda 7 Haziran ve 1 Kasım seçim sürecinde görev almış sandık çevresi örgütlenmesi, kadın örgütü ve üniversite örgütlenmesinden yaklaşık 150 kişi yer aldı. Dayanışma ve Birlik Gecesine, CHP KKTC temsilciliğinin soru ve görüşlerini almak, parti programları ve politikaları hakkında bilgi vermek üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirmesi ile Eskişehir Milletvekili Av. Cemal Okan Yüksel ve eski RTÜK üyesi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç katıldı.

'BAŞARI ÇITAMIZ SİZİNLE YÜKSELECEK'

Yurtdışı örgütlenmeleri konusunda yetersiz kaldıklarını, seçmene yeterince ulaşamadıklarını söyleyen Eskişehir Milletvekili Yüksel, bu oylar ile kaybedilen milletvekilliklerini örnek gösterdi. Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç'un da yurtdışı oyları ile seçim kaybettiğine değinen Yüksel; "Biz bugün burada sizin sorunlarınızı dinleyip genel merkez düzeyinde çözüm üretmek üzere notlarımızı alıyoruz. Genç seçmenin talepleri, gençlerin öncelikleri her zaman için bizim önceliğimiz olmuştur. Başarı çıtamızı sizinle yükselteceğiz." dedi.

MECLİS BAŞKANI VE ESNAFA ZİYARET

CHP KKTC Temsilciliği 4. Dayanışma ve Birlik organizasyonu için görevlendirilen Cemal Okan Yüksel ile Ali Öztunç; Kıbrıs Temsilcisi Mustafa Yürükcü ile birlikte KKTC Meclis Başkanı Sibel Siber'i de ziyaret ederek yasama faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. CHP'liler Kıbrıs esnafını da unutmadı. Büyükhan ve Belediye Pazarı'nda esnafı ziyaret eden CHP Heyeti, Genel Merkez'e iletmek üzere Kıbrıs halkının sorunları ve sıkıntılarını dinledi. CİHAN
<< Önceki Haber Yüksek ve Öztunç, CHP KKTC Temsilciliği ile bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER