Yüksek voltajın neden olduğu yangında bir ev kullanılmaz hale geldi

Yüksek voltajın neden olduğu yangında bir ev kullanılmaz hale geldi

Hatay'ın Erzin ilçesinde, elektrik trafosundan çıkan yüksek voltajın sebep olduğu öne sürülen yangında bir ev yanarak kullanılmaz hale geldi. Elektrikleri aynı trafodan gelen bazı vatandaşların ise televizyon, çamaşır makinesi, buzdolabı ve bulaşık makineleri yandığı belirtildi.

Hürriyet Mahallesi, Barbaros Sokak'ta oğlu Lütfü Sarıoğlu ile birlikte kalan Alzheimer hastası Emine Sarıoğlu'nun (75) evinde yangın çıktı. Mutfakta bulunan buzdolabının yanması sonucu çıkan yangın bir anda büyüdü. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek daha fazla büyümeden söndürdü. Kimsenin yara almadığı yangında ev kullanılmaz hale geldi.

Kısa bir süre sonra ise yangının sebebi anlaşıldı. Yangının, aynı mahallede bulunan elektrik trafosundan yüksek voltaj gelmesi sonucu çıktığı tespit edildi. Ayrıca elektrikleri aynı trafodan gelen bazı vatandaşların televizyon, çamaşır makinesi, buzdolabı ve bulaşık makinelerinin yandığı öğrenildi. Yangınla ilgili inceleme sürüyor. CİHAN
<< Önceki Haber Yüksek voltajın neden olduğu yangında bir ev kullanılmaz... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER