Yurtdışı oylarıyla seçilen Bilen: AKP'nin sorumluluk ve mesuliyetleri arttı


Yurtdışı oylarıyla Manisa'dan AK Partinin beşinci milletvekili seçilen İsmail Bilen, partisinin sorumluluk ve mesuliyetlerinin arttığını söyledi.

Seçim sonuçlarını partiden takip ettiğini ve gece geç saatlerde eve döndüğünü anlatan İsmail Bilen, "Ayrıldığımızda Manisa'da AKP milletvekili 4 görünüyordu. Ama ben gittim şükür namazı kıldım. Bu aziz, necip millet kendisine hazırlanan tuzağı görmüş ve AKP'yi, sayın Ahmet Davutoğlu Hocamızı ve Sayın Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmamıştı. Bu bizim sadece gayretimizin sonucu değildir. Ümmetin, soydaşın ve milletin duası var arkamızda. Bu sonuç o duayla, o gayretle geldi. Sorumluluğumuz, mesuliyetimiz arttı." dedi.

Makam yükseldikçe tevazunun artacağını belirten Bilen, "Dün akşam, 'Şuraya da gitseydik, biraz daha gayret etseydik' demedim. Biz sebeplere tevessül ettik, Rabbim de sonucu takdir etti. Hamd olsun bugün 5'nci milletvekilini aldık. Bu millet kendisine hazırlanan tuzağın farkındaydı ve bu oyunu bozdu. Yurt dışından çok güzel haberler geliyor. Mazlum milletten, ümmetten çok güzel dualar geliyor. Allah muvaffak kılsın." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Yurtdışı oylarıyla seçilen Bilen: AKP'nin sorumluluk... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER