.. Ve Ebru Gündeş kararını verdi

Türkiye’de 17 Aralık Rüşvet operasyonunda yakalanıp 70 gün hapis yattıktan sonra serbest kalan işadamı Reza Zarrab, İran’a yönelik yaptırımları ihlal ederek ABD’yi dolandırmak, bankacılık sahtekârlığı ve karapara aklama suçlamalarından Miami’de tutuklandı. Savcılık Zarrab için 75 yıl hapis istedi. Eşinin tutuklanmasıyla büyük bir şok yaşayan Ebru Gündeş kararını verdi.

.. Ve Ebru Gündeş kararını verdi

Hurriyet.com.tr'nin ulaştığı bilgiye göre; "Gözaltına alma uçaktan indiği sırada yapıldı. O anlarda Ebru Gündeş ve kızları Alara da Reza Zarrab'ın yanındaydı. Ebru Gündeş hala Miami'de."

Eşinin tutuklanmasıyla büyük bir şok yaşayan Ebru Gündeş, bugün İstanbul'a dönüyor.  Anaokuluna giden kızının olaylardan daha fazla etkilenmemesi için İstanbul'a dönüş kararı olan ünlü sanatçı yola çıktı.

İşadamı eşi Rıza Sarraf'ın Amerika'da tutuklanmasından sonra şarkıcı Ebru Gündeş, kızı Alara ile birlikte Türkiye'ye döndü. Gündeş ve kızı, THY uçağıyla saat 15.20'de Miami'den İstanbul'a geldi.

Öte yandan ünlü sanatçının Instagram hesabından son olarak dün Aşık Veysel için "Büyük Usta'yı saygı ve rahmetle anıyoruz..." mesajı paylaşıldı. Bu mesajların sosyal medya ekibi tarafından paylaşıldığı öğrenildi. 



<< Önceki Haber .. Ve Ebru Gündeş kararını verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER