3 ayrı kazada biri ağır 3 kişi yaralandı


Samsun'un Havza ilçesinde gece meydana gelen kazalarda 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

İlk kaza İnönü Mahallesi dört yol mevkinde meydana geldi. Kazada Karşıyaka Mahallesinde şehir merkezine gitmekte olan Mehmet Duran (51) idaresindeki 55 SK 488 plakalı özel otomobil yoldan karşıya geçmekte olan 8 yaşındaki Barış Alnıdelik'e çarptı. Çarpmanın etkisi ile ağır yaralanan ve Havza Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi devam eden 8 yaşındaki çocuk Samsun Gazi Devlet Hastanesine sevk edildi.

İkinci kaza ise 22.00 sıralarında Otogar kavşağında, Merzifon'dan Samsun'a gitmekte olan Recep Özyürek yönetimindeki 55 NR 507 plakalı özel otomobil yola nereden veya nasıl döküldüğü tespit edilmeyen mazot nedeni ile kayganlaşan yolda kırmızı ışıkta bekleyen Ümit Doğan Karaibrahimoğlu'nun kullandığı 08 K 7220 TIR'a çarptı. Kaza'da özel otomobil içerisindeki Ahmet Öztürk(18) yaralandı. Yaralı Öztürk Havza Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Bu arada trafiğe kapanan yol Havza Belediyesi ve Karayolları ekipleri tarafından yıkanarak yola akan mazot temizlendi. Havza Emniyet Müdürlüğü tarafından yol dökülen mazot ve kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Üçüncü kaza ise Samsun Ankara Karayolu Göbeçioğlu Mevkiinde meydana geldi. Havza'dan Kocapınar Mahallesine gitmekte olan Bayram Arslan (64) yönetimindeki 55 H 1201 plakalı kamyonet sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yol ortasındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaralanan Bayram Arslan, Havza Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. CİHAN
<< Önceki Haber 3 ayrı kazada biri ağır 3 kişi yaralandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER