3 kişiyi silahla yaralayan kişi, ölü ele geçirildi


Balıkesir'in tatil beldesi Altınoluk'ta 2 günde 3 kişiyi silahla vurarak yaralayan Faruk K. jandarma ile girdiği silahlı çatışmada ölü olarak ele geçirildi.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, Edremit'in Altınoluk Mahallesi'nde Faruk K. (33) , 4 Aralık'ta aralarında husumet olan Halef Ç. isimli kişiyi tabancayla bacağından vurdu. Faruk K. Cumartesi günü de Altınoluk merkezindeki trafik ışıklarında Yıldıray K. isimli şahısı bacaklarından tabancayla vurduktan 1 saat sonra olay yerinin yakınlarında kardeşi Tuncay K.'yi de aynı tabancayla bacağından vurarak ağır yaraladı.

Yaralılar, 112 acil servis ekiplerince Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaya olarak kaçan zanlı Faruk K., Altınoluk sahil şeridinde jandarma ekipleri ile çatıştı. 'Dur' ihtarına silahla karşılık veren Faruk K., jandarma ekipleri tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

Olay yerine gelen Edremit Cumhuriyet Savcısı incelemede bulundu. Faruk K.'nin cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN
<< Önceki Haber 3 kişiyi silahla yaralayan kişi, ölü ele geçirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER