91 yaşında ilk kez doğum günü kutladı


Adana'da Cumhuriyet'le neredeyse yaşıt olan 91 yaşındaki Gülcihan Aktunç, hayatında ilk doğum gününü, oğlu ve yakınlarının düzenlediği görkemli bir törenle kutladı.

Gülcihan Aktunç için Sheraton Otel'de iş adamı oğlu Erdal Aktunç tarafından düzenlenen doğum günü kutlamasında keyifli dakikalar yaşandı. Doğum gününde Gülcihan Aktunç ve merhum eşi Ebubekir Aktunç'un maketleri büyük ilgi gördü. Mehter Marşı eşliğinde oğluyla birlikte salona giren Gülcihan Aktunç ilk doğum gününü kutlamanın mutluluğunu yaşadı.

Annesine böyle bir doğum günü düzenlediği için çok mutlu olduğunu söyleyen işadamı Erdal Aktunç, "Annemin bir doğum gününü kutlamak istedik. Yakınlarımıza sorduk, bu konuda bir mahsur görmeyince böyle bir organizasyona giriştik. Annem de 1924 yılında doğmuş, Cumhuriyet ilan edildikten bir yıl sonra. Anneme dedim ki anne, babamı da getireyim. Babam da elli sene önce ölmüş. Ben de annemin ve babamın resmini aldım geldim. Bizi çok zor koşullarda büyüten anneme her şey için teşekkür ediyorum, nice seneler diliyorum." dedi.

91 yaşında ilk doğum gününü kutlamanın sevincini yaşayan Gülcihan Aktunç, mutluluğunu çoğu zaman yakındaki akrabalarını öperek paylaştı. Doğum günü pastasındaki mumları üfleyen Aktunç, kendisini görmeye gelenlere ve etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.

Cumhuriyet'le neredeyse yaşıt olan Gülcihan Aktunç'un ilk doğum gününü kutlamanın heyecanına ortak olmak isteyen akrabaları, dünyanın farklı ülkelerinden gelerek geceye katıldı. Geceye Türkmenistan, Almanya ve İtalya gibi çeşitli ülkelerden gelenler oldu. Davul zurna eşliğinde kutlanan doğum günü kutlaması, hediyelerin verilmesiyle son buldu. CİHAN
<< Önceki Haber 91 yaşında ilk kez doğum günü kutladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER