"91 yaşındaki insanı düşman bile gözaltına almaz"

Erzurum'da nefret operasyonu kapsamında aralarında eski AK Parti Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, 8 belediye çalışanı ve işadamı B.Ç., hayırsever M.S. ile. Y.K.'nin bulunduğu 11 kişi, ‘terör örgütüne üye olma, ihaleye fesat karıştırma ve resmi evrakta sahtecilik' suçlarından tutuklandı.



Erzurum Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla gerçekleştirilen, aralarında 91 yaşındaki hayırsever Alaattin Öksüz'ün de bulunduğu eğitim gönüllülerine yönelik operasyona tepkiler sürüyor. 




Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile birlikte Birlik Vakfı kurucuları arasında yer alan Ahmet Rüştü Çelebi, hayırseverlere yönelik operasyona tepki gösterdi. 91 yaşındaki hayırsever Alaattin Öksüz'ün hasta yatağında gözaltına alınmak istenmesini ‘korkunç' olarak niteleyen Çelebi, “Bunu düşman gelse yapmaz. Sizin iktidarınıza ne faydası olur bunun?” dedi. Cihan Haber Ajansı'na konuşan Ahmet Rüştü Çelebi şunları söyledi: “Ahmet Davutoğlu gibi biri, Fethullah Hoca'nın ne olduğunu da iyi bilen bir adam, onun aleyhinde konuşuyor. Bu olacak şey değil. Bunu korkudan yapıyorlar. Bir hafta önce bir yakınım haksız bir meselede ‘Fethullahçısın diye seni savcıya şikayet ederim' dedi. Artık mesele o hale gelmiş.”

CİHAN
<< Önceki Haber "91 yaşındaki insanı düşman bile gözaltına almaz" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER