Abdülkadir Selvi'den ses getirecek Rıza Sarraf çıkışı!

Yenişafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi, 4 bakanın istifasına sebep olan 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarının kilit ismi Rıza Sarraf'a ödül verilmesine isyan etti.

Abdülkadir Selvi'den ses getirecek Rıza Sarraf çıkışı!

Yandaş medyanın kalemleri seçim sonrası AKP'nin tek başına iktidar olamamasının ardından 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarını 'darbe' değil yolsuzluk soruşturması olduğunu görmeye başladı.

Bir çok canlı yayın ve köşe yazısında 'yolsuzluk' iddialarını görmeyerek AKP'yi savunan ve bir dönem 'Yolsuzluk ve rüşvet' soruşturmalarına 'AKP'yi devirme operasyonu' diyecek kadar ileri götüren Selvi, aradan geçen zaman sonunda 17-25 Aralık'ın bir yolsuzluk operasyonu olduğunun farkına vardı. Bugünkü köşesinde  "Rıza Sarraf bir simge oldu. Doğru ya da yanlış, yolsuzluğun simgesi oldu." diye yazan Selvi'nin "Oldu olacak Rıza Sarraf'ın heykelini dikin, 4 bakanı da seçim afişi yapın olsun bitsin bu iş." ifadeleri dikkat çekti. Selvi'nin bu yazısı kafalarda şu soru işaretini oluşturdu: "Madem bu isimler "yolsuzluğun simgesi" neden vatandaşa 'darbe' denilerek üstü örtüldü?"

İşte Selvi'nin yazısının ilgili bölümü;

Tabi AK Parti açısından dakika bir gol bir. 7 Haziran seçim kampanyasının Rıza Sarraf üzerinden yürütüldüğü unutulmuşçasına Cumhurbaşkanı'nın katıldığı törende AK Parti'nin iki Bakanı Rıza Zarrab'a ödül verdi. Tek eksiğimiz Rıza Zarrab'ın ödül almamasıydı. Böylece o da tamamlanmış oldu. Rıza Sarraf bir simge oldu. Doğru ya da yanlış, yolsuzluğun simgesi oldu. Toplum onu öyle gördü. AK Parti'nin oylarının düşmesinin bir nedeni Rıza Sarraf'tı. Seçim sonuçları Rıza Sarraf ve 4 bakanın AK Parti'ye verdiği zararı ortaya koydu. Bu konuda AK Parti'nin kendi tabanına Türk milletine çok samimi bir özür borcu var. Oysa tam tersi yapılıyor. Milletle dalga geçilir gibi Rıza Sarraf'a plaket veriliyor. Başbakan'ın bu durumdan ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Hani seçimlerde verilen mesaj alınmıştı. Mesaj böyle mi alındı? Oldu olacak Rıza Sarraf'ın heykelini dikin, 4 bakanı da seçim afişi yapın olsun bitsin bu iş.


SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Abdülkadir Selvi'den ses getirecek Rıza Sarraf çıkışı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER