Abdullah Avcı: Kalecimiz yere yatmadan 2 - 0 mağlup olduk


Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, Galatasaray'a kalecileri yere yatmadan 2 - 0 mağlup olduklarını söyledi.

Süper Lig'in 7. haftasında Medipol Başakşehir, Galatasaray'a 2 - 0 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Maçın çok teknik analizini yapmayacağım. Çok da içine girmeyeceğim. Oyunun kontrolü tamamen bizim elimizdeydi. İlk yarı bir şey üretemedik ama pozisyon da vermedik. İkinci yarıda resim tamamen bizim lehimize akıyordu. Ona göre de hamleler yaptık. Kalecimiz yere yatmadan 2 - 0 mağlup olduk." şeklinde konuştu.

Güzel bir oyun ortaya koyduklarının altını çizen Avcı, "Daha da gelişen bir oyun gördük. Bu bizim adımıza sevindirici. Mağlup olma tarafımız bizim adımıza üzüntü verici. Galatasaray rahatladı, Hamza hoca adına da mutluyum, umarım daha sağlıklı devam eder. Galatasaray'ı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın 4. hakemine de sitem eden Abdullah Avcı, "Maçta hata olabilir, hakemlerle ilgili bugüne kadar bir şey konuşmadım, yine konuşmayacağım. Sadece 4. hakemler beden dillerine dikkat edecekler yoksa ben de ona göre davranırım." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Abdullah Avcı: Kalecimiz yere yatmadan 2 - 0 mağlup olduk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER