Adalet Partisi'nde görev değişimi


Bir süre önce Doğru Yol Partisi'nden ayrılarak Adalet Partisi'ne (AP) katılan Kemal Abdullahoğlu partinin genel başkan yardımcılığı ve parti sözcülüğü görevine getirildi. Abdullahoğlu, "Anayasa delik deşik, basın özgürlüğü yerlerde, cumhuriyetin tüm kazanımları sürekli yara alıyor." dedi.

AP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü görevine getirilen Kemal Abdullahoğlu, yazılı açıklamasında partisinin çok önemli bir misyonu yüklendiğini belirtti. Abdullahoğlu, Vecdet Öz liderliğinde yeniden kurulan partinin misyonunun cumhuriyetçi, merkez ve demokrat, tüm parti ve seçmen guruplarını bir çatı altında toplamak olduğunu vurguladı. Abdullahoğlu, "Mevcut siyasi tabloda iktidarla birlikte meclisteki muhalefetin de yetersizliği malum bir durumdur. Bir yandan on üç yılda üst üste on bir seçim kaybeden CHP, öte yandan iktidar olma niyeti bile olmayan bir MHP' ye Türkiye daha fazla mahkum kalamaz, kalmamalıdır." ifadelerini kullandı.

'ANAYASA DELİK DEŞİK, BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ YERLERDE'

Türkiye'nin ciddi bir ekonomik tehlike sarmalı içinde olduğunu kaydeden Abdullahoğlu, "Dünyanın en kırılgan üç ekonomisinden biri olan Türkiye enflasyonda da dünya beşincisidir. Güneydoğu sorunu son otuz yılın en kritik en tehlikeli en vahim sürecine girmiştir. Türkiye çevresinde bile tek dost komşusu kalmayan ve dış politikada büyük yanlışlar yapan bir hükumet tarafından yönetilmektedir." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Adalet Partisi'nde görev değişimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER