Adan: Üniversiteler birçok bölücü örgütün arka bahçesi yapılmak istenmekte


MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, üniversitelerde yaşanan olaylarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Milliyetçilik ve vatanseverliğin bugün artık görüşten öte bir görev, ödev ve sorumluluk olduğunu vurgulayan Adan, "Üniversiteler birçok bölücü örgütün arka bahçesi yapılmak istenmektedir. Geçmişte sürekli ikaz ettik. PKK'nın üniversite örgütlenmelerine dikkat çektik. Bu süreçte sadece sokaklara, caddelere değil kampüslere de hendekler kazıldı." diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Celal Adan, terör olayları ile ilgili yazımı açıklama yaptı. Diyarbakır, Şırnak, Mardin ve Yüksekova'da iki gün içinde 10 şehit verildiğini aktaran Adan, "Şehitlerimiz bütün milletimizi derinden sarsmıştır. Diyarbakır'da bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 tondan fazla patlayıcının hainler tarafından o bölgeye getirilmesi ve kullanılması acımızı daha da artırmıştır." dedi.

Son günlerde üniversitelerde başlayan olayların da endişe verici boyutlara ulaştığını ifade eden Adan, "Hacettepe Üniversitesi'nin, yaşanan öğrenci olayları nedeniyle tatil edilmesi, hem eğitim adına hem de üniversitelerimizin geldiği noktayı göstermesi adına üzüntü vericidir. Anlaşılan odur ki; üniversitelerde de terör kazanı kaynatılmaya başlanmıştır. Bu kazana odun taşıyanlar öğrenci kisvesi altındaki bölücülerdir. Ankara'nın orta yerindeki kampüslerde bölücü başının posterlerini asanlar bu cesareti ve cüreti nereden almaktadırlar?" şeklinde konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber Adan: Üniversiteler birçok bölücü örgütün arka bahçesi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER