Adana'nın en başarılı okuluna polis baskını


ADANA (CİHAN)- Adana'da ulusal ve uluslararası başarılarıyla öne çıkan Burç Okulları'na bağlı Çukurova Burç Koleji, sabah saatlerinde maliyeci ve polislerin baskınına uğradı.

Hafta sonu eğitimin devam ettiği saatlerde 4 maliyeci ve yaklaşık 40 polis okulda arama yaptı. Okul yönetimi ve veliler 12 Eylül ve olağanüstü hal dönemlerini aratmayan bu uygulamaya tepki gösterdi. Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri, Adana 1. Sulh Ceza Hakimliği'nin 'vergi usul kanununa muhalefet suçu' iddiasıyla okula gerçekleştirdiği operasyonun nevruz kutlamalarına gölge düşürdüğünü söyledi.

ALGI OPERASYONU

Sultan Sözeri, "Vergi incelemesi denilen konuyla alakalı, Adana Emniyet Müdürlüğü'ndeki bütün polisler buraya gönderilmiş. Kendilerine teşekkür ediyorum, Nevruz'u bize böyle kutlattıkları için, bu arkadaşlara ve onları buraya gönderenlere. Maliye denetmenleri zaten istedikleri zaman, istedikleri belgeleri alabiliyor. Polise gerek yoktu. Ama maalesef bir algı verilmek isteniyor. Önümüzdeki sezon için kayıtlarımıza ciddi bir teveccüh var. Bu tabloyu gören insanlarımız daha bir aşk ve şevkle gelip çocuklarını kayıt edecek. Bizlerde velilerimize teşekkür ediyoruz." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Adana'nın en başarılı okuluna polis baskını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER