Adana'da karakola bombalı saldırı!

Seyhan ilçesindeki Denizli polis merkezinin önüne saat 06.00'da otomobil park eden iki kişi daha sonra uzun namlulu silahlarla karakola ateş etti.Bomba yüklü olduğu belirtilen araç daha sonra havaya uçuruldu

Adana'da karakola bombalı saldırı!

Adana'da sabah saatlerinde polis ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde bomba yüklü otomobil patlatıldı. Patlamanın şiddetiyle çevredeki dükkanlar ve araçlar zarar gördü.


Alınan bilgiye göre, sabah saat 06.00 sıralarında, kimliği belirsiz kişi veya kişiler, merkez Seyhan ilçesi Denizli Mahallesi'ndeki Denizli Polis Merkezi'ne silahlı saldırıda bulundu. Polis, saldırganlara karşılık verdi. Kaçan saldırganlar Şehit Mehmet Özer Caddesi üzerinde park ettikleri bombalı aracı uzaktan patlatmaya çalıştı. Araç patlamayınca şahıslar olay yerinden kaçtı. Polis ise bombalı tuzağı fark etti. Güvenlik ekipleri çevrede gerekli tedbirleri aldıktan sonra otomobili patlattı. Şiddetli patlamada araç hurdaya döndü. Elektrik kabloları koptu. Ev ve iş yerlerinin duvarları ile camları kırıldı. Patlama sesiyle uyanan vatandaşlar büyük korku yaşadı.

Olay sonrası bölgeye çok sayıda terörle mücadele, özel harekat polisleri ve ilgili diğer birimler sevk edildi. Mahallenin ara sokakları trafiğe kapatıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sürürüyor. Can kaybı ve yaralamanın olmadığı patlamayla ilgili faillerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı. Şehrin birçok yerinde şüpheli görülen kişiler takibe alındı.

CİHAN
<< Önceki Haber Adana'da karakola bombalı saldırı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER