Adanalı berberden sazlı sözlü tıraş

Adanalı berberden sazlı sözlü tıraş

Adana'da bir berber müşterilerini saz çalıp türkü söyleyerek tıraş ediyor. Sazlı-sözlü eğlenip tıraş olan müşteriler, eğlenceli bir zaman geçirdiklerini belirterek, "Büyük keyif alıyoruz, herkese tavsiye ederiz." dedi.

Merkez Yüreğir ilçesinde berberlik yapan Cumali Alhan ile Ercan Yıkıcı, iş yerine gelen müşterilerine, tıraş sırasında adeta mini konser veriyor. Berberle ilk tanışanlar kısa bir şaşkınlık yaşarken sazlı-sözlü tıraşa alışanlar ise yolunu hiç değiştirmiyor. Berber koltuğuna oturanlar, saç ve sakal tıraşının ardından yüz maskesi sırasında türkü dinlemeye başlıyor. İki berberden biri, şayet boşsa bağlamayı eline alıyor. Tıraş olan müşterilerinin isteklerini de dikkate alan berberlerin oldukça keyifle parçaları seslendikleri gözlerden kaçmıyor.

Berber Ercan Yıkıcı, müşterilere daha iyi hizmet verebilmek için bu çalışmayı yaptıklarını söyledi. Önceleri çok şikayet olduğunu anlatan Yıkıcı, sonunda müşterileri müzik eşliğinde tıraş olacaklarına inandırıp mutlu ettiklerini söyledi.

Müşteriler ise güzel ve eğlenceli bir zaman geçirdiklerini anlatarak, "Güzel bir ortam hoş bir ortam. Müthiş, arkadaşlarla eğlenceli şekilde tıraş olup gidiyoruz. Herkese tavsiye ederiz." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Adanalı berberden sazlı sözlü tıraş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER