Adanaspor, Baklalıspor ile hazırlık maçı oynadı

Adanaspor, Baklalıspor ile hazırlık maçı oynadı

1. Lig ekiplerinden Adanaspor, lige verilen milli maç arasında Süper Amatör Lig takımlarından Baklalıspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Dostluk maçı çerçevesinde düzenlenen karşılaşma öncesinde her 2 takım bir araya gelerek santra bölgesinde hatıra fotoğrafı çektirdi. Baklalıspor Kulüp Başkanı Murat Mert bu maçın gerçekleşmesinden dolayı tüm Adanaspor yönetimine teşekkür ederek Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel'e çiçek takdim etti.

Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştirilen hazırlık maçı 5-1 Adanaspor üstünlüğüyle tamamlanırken turuncu-beyazlı ekip karşılaşmaya; Fırat Kocaoğlu, Özgür Öçal, Yakup, Fahri, Canberk, Ahmet Bahçıvan, Tevfik, Olcay, Cem Özdemir, Ahmet Dereli ve Roni on biriyle başladı. Adanaspor'un gollerini Canberk, Ahmet Dereli (2), Cem ve Roni kaydederken Baklalıspor karşılaşmanın son dakikalarında kullandığı penaltı atışını gole çevirerek skoru tayin etti.

Baklalıspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında Adanaspor'un genç oyuncuları göz doldurdu. Ahmet Bahçıvan ve oyuna sonradan dahil olan Fırat Kaplan, Burak Yıldır, Serbay Can ve Batuhan Özbek oynadıkları futbol ile izleyenlerin beğenisi kazandı. Özellikle Ahmet Bahçıvan'ın orta alanda etkili pas alışverişi ve tehlikeli olabilecek atakları önlemesi dikkat çekerken, Fırat Kaplan ise kendi yarı sahasından aldığı topu rakip ceza sahasına taşıyarak yaptığı asist maçı izlemeye gelenler tarafından alkış aldı.

Adanaspor'un sahasında oynadığı Yeni Malatyaspor karşılaşmasının son dakikasında sakatlanan Yiğitcan Gölboyu ameliyat oldu. Adanaspor-Yeni Malatyaspor karşılaşmasının 90+5'inci dakikasında ayağını çime vurarak sakatlanan ve çapraz bağları kopan Adanaspor'un başarılı defans oyuncusu Yiğitcan Gölboyu tedavisi için gittiği İzmir'de Doktor Bülent Zeren tarafından ameliyat edildi. Yaklaşık beş buçuk saat süren ameliyatın iyi geçtiğini söyleyen Yiğitcan Gölboyu, en kısa sürede sahalara dönmek istediğini ve bu bağlamda tedavisinin rehabilitasyon sürecine geçildiğini belirtti.

Osman Yereşen Tesisleri'nde oynanan hazırlık maçı öncesi Adanasporlu futbolcular takım arkadaşları Mahmut Temür'ün yeni yaşını kutladı. Sürpriz doğum günü kutlaması karşısında sevincini gizleyemeyen Mahmut Temür, teknik heyet ve futbolculara teşekkür etti. Temür'e doğum günü pastasından ilk dilimi takım kaptanı Merthan Açıl yedirdi. Tebrikleri kabul eden Mahmut Temür, arkadaşlığın üst seviyede olduğu bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu belirterek yakaladıkları bu olumlu havayı sezon sonuna kadar taşımak istediklerini söyledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Adanaspor, Baklalıspor ile hazırlık maçı oynadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER