Adıyaman'ın ilk fuarı sona erdi


Adıyaman'da Medya Trend Organizasyon, Ticaret ve Sanayi Odası, Adıyaman Belediyesi, Adıyaman Valiliği ile KOSGEB İl Müdürlüğü'nün destekleriyle ilk defa düzenlenen İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı sona erdi. Fuara katılan 65 firmaya plaket verilerek onore edildi.

Adıyaman Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuara katılan 65 firmaya ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ve MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım teşekkür Plaketi takdim etti. Fuarın kapanış ve teşekkür konuşmasında değerlendirmelerde bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, ilk defa 5174 sayılı kanun gereğince TOBB denetiminde fuar yapıldığına dikkat çekerek, "Adıyaman'da bir ilki yaşadık. Bu fuarla Adıyaman'da inşaat, mobilya ve yapı malzemelerinde bu kadar kaliteli işlerin yapıldığına ilk defa şahit olduğumuzu ifade etmek isteriz. Kendi ilimizde ürettiğimiz ürünleri dünya pazarına açmak için hem de dünya pazarında uluslar arası fuarlara katılmak, üyelerimizin fuarlara katılımını sağlamak netice itibariyle 81 ilimizle rekabet gücümüzü arttırmanın yolu buradan geçiyor. Adıyaman için bu çok önemliydi. Bundan sonra geleneksel halde artarak fuarlarımızı çeşitli sektörlerde düzenleyeceğiz. Adıyaman'da üretilen her şeyi dünya pazarına açmak zorundayız." diye konuştu.

Adıyaman'ın kendi ayağı üzerinde durabilmesi için rekabet gücünü arttırmasının yolunun fuarlardan geçtiğine dikkat çeken Başkan Uslu, "Eğer biz bu ülkenin kalkınmasını istiyorsak, bu ilde refah seviyesinin artmasını istiyorsak, ırgat kesimi minimize etmeye çalışacaksak işte bunun için çok üreteceğiz ve ürettiğimizi dünya pazarına açacağız." açıklamasında bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber Adıyaman'ın ilk fuarı sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER