Adıyaman Valisi, ilçe ve köyleri ziyaret ederek dert dinliyor

Adıyaman Valisi, ilçe ve köyleri ziyaret ederek dert dinliyor

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, göreve geldiği ilk günden beri Adıyaman'ın sorun ve sıkıntılarının giderilmesi noktasında hafta içerisindeki yoğun çalışma temposuna hafta sonları da ilçe ve köy ziyaretlerine ayırarak vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Göreve başladığı günden beri Adıyaman'ın sorunları olduğunda gecesini gündüzüne katarak, hafta sonu mesaisi demeden, sorunların çözümü için kendini asla geri çekmeyen Vali Mahmut Demirtaş, hafta sonu mesaisini Besni ilçesine giderek İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya ile birlikte Yazıbeydilli ve Güzelyurt köylerini ziyaret edip, köylü vatandaşların taleplerini yerinde dinledi.

Kamu hizmetlerinin sağlıklı ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla gittiği Yazıbeydilli ve Güzelyurt köyünde köylü vatandaşların yoğun sevgi ve ilgisiyle karşılanan Vali Mahmut Demirtaş, köylülerle tek tek tokalaşarak, karşılıklı sohbet içerisinde taleplerini dinledi.

Vali Demirtaş daha sonra, Yazıbeydilli Köyünde inşaatı devam eden okul binasını inceleyerek, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Köylerdeki temaslarının ardından ilçe merkezine geçen Vali Mahmut Demirtaş, ilçe merkezinde yapımı tamamlanarak önümüzdeki günlerde eğitim ve öğretime açılacak olan İmam Hatip Lisesi inşaatını gezdikten sonra incelemelerini tamamladı. CİHAN
<< Önceki Haber Adıyaman Valisi, ilçe ve köyleri ziyaret ederek dert dinliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER