AGD 1. Olağan Genel Kurulu'nda ismini değiştirdi


Aydın Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD), 1. Olağan Genel Kurulu'nda ismini değiştirdi, 5 olan yönetim kurulu üye sayısını da 9'a çıkardı. Dernek adını 'Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti' olarak belirlerken, başkanlığa tekrar Mehmet Aydın seçildi.

Divan başkanlığını Erdoğan Eker'in yaptığı ve 84 üyenin katıldığı genel kurulda konuşan Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın, başka dernek ve cemiyetlere rakip olmadıklarını söyledi. Aydın'da görev yapan gazetecilerin bir birleriyle kavgalı olduklarını ve birlik beraberlik için çalışacaklarını ifade eden Aydın, "Her ilçede meslektaşlarımız bir birlerine düşman olmuşlar. Meslektaşlarımız gazeteci mi, siyasetçi mi belli değil. Mesleğimizi onurlu bir şekilde yapmalıyız. Tehditcilerin, şantajcıların, mesleğimizde yeri yok." dedi.

Tek liste ve açık oylama ile yapılan genel kurulda, mevcut başkan Mehmet Aydın, oy birliğiyle tekrar seçildi. Yönetiminde ise Gürhan Cem Ulucan, Mehmet Akgül, Erman Çetin, Semih Ali Başkar, Bülent Çam, Enver Önder, Kadir Kalaycı, Sezgin Madran yer aldı. CİHAN
<< Önceki Haber AGD 1. Olağan Genel Kurulu'nda ismini değiştirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER