Ahmet Hakan CNN Türk'ten istifa etti iddiası

Doğan Medya Grubu'nda geçtiğimiz günlerde yapılan önemli pozisyonlardaki isimlerin değiştirilmesinin ardından, CNN Türk'te Tarafsız Bölge programını hazırlayıp sunan gazeteci Ahmet Hakan'ın da yeni idare ile anlaşamadığı için istifa ettiği iddia edildi. İktidara yakın medyanın kesin bilgi olarak verdiği haberle ilgili açıklama yapan Ahmet Hakan ise haberleri yalanladı.

Ahmet Hakan CNN Türk'ten istifa etti iddiası

Geçtğimiz günlerde CNN Türk ve Kanal D’de önemli pozisyonlarda yapılan değişiklikler gündeme gelmişti. 5 yıl boyunca ATV Haber Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Erdoğan Aktaş, Barış Tünay’dan boşalan CNN Türk Genel Müdürlük görevine getirildi. Ahmet Hakan’ın iktidara yakın yeni yayın yönetmeniyle anlaşamadığı ve istifa ettiği iddia edildi. 

HABERLER İKTİDAR MEDYASINDAN

İktidar medyasının internet siteleri, Ahmet Hakan’ın istifasını ‘kesin bilgi’ olarak yayınladı.

"İSTİFA ETMEDİM"

Cnn Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programı moderatörü Ahmet Hakan, yandaş medyayı yalanlayarak görevinin başında olduğunu istifa etmediğini açıkladı.

Ahmet Hakan programın başında şu açıklamayı yaptı:

"Bugün internet sitelerinde ve sosyal medyada benim Cnn Türk'ten istifa ettiğine dair nereden kaynaklandığını bilemediğim bir haber çıkmış. Onu baya köpürttüler. Bizim bir atasözümüz vardır; 'Ateş olmayan yerden duman çıkmaz' derler ama burada hakikaten ateş yok ama duman çıktı. Yani öyle bir şey yok gördüğünüz gibi görevimizin başındayız ve devam ediyoruz"

RUS HABER SİTESİNİ TAKLİT ETTİLER

Öte yandan Ak-Troller rus haber sitesi 'Sputnik'in fake hesabından da şu yalan haberi paylaştılar:


<< Önceki Haber Ahmet Hakan CNN Türk'ten istifa etti iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER