'AK Parti iktidarında küçük ve orta boy işletmeler daha da küçüldü'

'AK Parti iktidarında küçük ve orta boy işletmeler daha da küçüldü'

MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, 13 yıllık AK Parti iktidarında küçük ve orta boy işletmelerin daha da küçüldüğünü söyledi. Esnafın varlıkla yokluk arasında ayakta kalma mücadelesi verdiğini belirten Akıllı, 1 Kasım'da tek başlarına iktidara geldiklerinde ekonomik canlılık oluşması için esnafı güçlendireceklerini ifade etti.

Manavgat'ta seçim çalışmasını sürdüren MHP Antalya Milletvekili, bugün piyasalarda hareketlilik olmadığı için herkesin ihtiyaçlarını kredi kartıyla alışveriş yaparak karşılamaya çalıştığını kaydetti.

Mevcut iktidarın, ekonomideki yanlış uygulamaları nedeniyle esnafı zor durumda bıraktığının altını çizen Akıllı, "Esnaflarımızın ekonomik olarak güçlenmelerini sağlayacağız.Mevcut iktidarın uyguladığı ekonomi politikaları nedeniyle esnaflarımız özellikle küçük esnaflarımız varlık ve yokluk mücadelesi veriyor. Bizim hedefimiz öncelikle esnaflarımızın nefes almalarını sağlamak ardından ekonomik olarak güçlenmelerini sağlamak. 2000'li yılların başında ekonomik anlamda bir rüzgar yakalanmıştı. Mevcut iktidar bu rüzgarı arkasına alıp gerekli önlemleri alması gereken yerde, sürekli yandaşlarını destekleme yoluna gitti. Bugün geldiğimiz noktada ülkenin ekonomisi neredeyse batma noktasında geldi. MHP İktidarında iş yapan, istihdam sağlayan işletmeleri destekleyeceğiz. Seçim sonrası üç, altı ve on iki aylık tüm önlem planlarımız hazır. 1 Kasımdan sonra en az bir yıl içinde ülkenin ekonomisini düzlüğe çıkaracağız." diye konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber 'AK Parti iktidarında küçük ve orta boy işletmeler... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER