AK Parti Kayseri heyeti, Ankara'da vekilleri ziyaret etti


AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve il yönetim kurulu üyeleri, Ankara'da Kayseri vekillerini ziyaret etti.

İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve il yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, 26. dönem Kayseri milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ankara çıkarmasına, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar ve İl Gençlik Kolları Başkanı Teyfik Kürtüncü de eşlik etti.

105'inci Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için Ankara'ya giden İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, il başkanları toplantısının ardından il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, 26. dönemde Kayseri'den milletvekili seçilen Mehmet Özhaseki, Taner Yıldız, Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, Hülya Atçı Nergis, İsmail Emrah Karayel ve Sami Dedeoğlu'nu da ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 105'incisi gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı, il yönetim kurulu üyeleri de AK Parti Genel Merkezi'nde çeşitli temaslarda bulundu.

Öte yandan İl Başkanları Toplantısı'nda, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından, 1 Kasım 2015 Milletvekili Seçimi'nde oyunu en çok artıran 10 il içerisinde bulunmaları nedeniyle de AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'e plaket verildi. CİHAN
<< Önceki Haber AK Parti Kayseri heyeti, Ankara'da vekilleri ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER